Näytteilleasettajat

Messuilla tuotteitaan ja palvelujaan esittelevät muun muassa kiinteistönvälittäjät, asuntojen vuokraajat, kiinteistöjen rakentamiseen, saneeraukseen ja ylläpitoon erikoistuneet yritykset sekä sisustussuunnittelijat ja kotipalveluja tarjoavat yritykset.

Mukaan ovat ilmoittautuneet mm. jo seuraavat yritykset:

TAM Remontit ja rakennus

Unelmiesi kodista totta! toteutamme kaikki
remontit costalla vuosien ammattitaidolla, olemmme suomalais argentinalainen perheyritys

Lisätietoja:
https://www.tamremontit.com/

J&K International

Yrityksemme J&K International Oy on It alan yritys, 35 v, jonka päätoimiala on ohjelmistojen valmistus ja markkinointi. Apu
toiminimen alla eCaddy toimii sitten tämä verkkokauppa eCaddy.fi ja eCaddy.eu. Nämä ovat tällä hetkellä golf sähkökärryjen suurimpia myyjiä
EU:n alueella. Voitimme juuri tämän vuoden Motocaddy Seller of the Year palkinnon. eCaddy.eu on perustettu vuonna 2021 ja nyt on menossa toinen toiminta vuosi.

Liikkeen sijainti on Costa Blancalla Torreviejassa,
calle Orihuela 49, 03181 Torrevieja.

Lisätietoja:
https://jki.fi/
https://www.ecaddy.fi/

Lumon Cristales España SL

Lumon on suomalainen parveke- ja terassilasituksia valmistava yritys, joka on toiminut alalla yli 40-vuotta, ja Espanjassakin yli 20-vuotta. Pienestä ikkunavalmistajasta Lumon on
historiansa aikana kasvanut kansainväliseksi toimijaksi ja markkinajohtajaksi alallaan. Nyt Lumon tuotteita on saatavilla Costa del Solin alueella myös suomenkielellä, suomalaiselta edustajalta!

Lisätietoja:
https://lumon.com/

Barona Services Spain SL

Barona on yksi Aurinkorannikon suurimmista suomalaisia työllistävistä työpaikoista – meitä baronalaisia on täällä jo noin 350. Meillä on töissä huippuporukka, joka viihtyy yhdessä myös vapaa-ajalla.

Erityistä kiitosta työntekijöiltämme ovat saaneet erilaiset virkistystoimintamme. Annamme myös informaatiota Espanjaan muuttoon liittyvissä asioissa. Toimistomme sijaitsee aivan Fuengirolan keskustan tuntumassa.

Lisätietoja:
https://barona.fi/toihin-ulkomaille/espanja

Deli de Paula SL.

Myyn Porvoon pitkiä lakuja tapahtumissa ja muita suomalaisia makeisia.

Minulla myös nettikauppa, joka toimittaa tuotteita ympäri espanjaa.

Lisätietoja:
http://www.delidepaula.com/

Martinez-Echevarria

Martinez-Echevarria on asianajotoimisto, joka tarjoaa oikeudellista neuvontaa ja
oikeudenkäyntipalveluja Espanjassa, Portugalissa ja Turkissa sekä yrityksille että
yksityishenkilöille.

Martinez-Echevarria koostuu tällä hetkellä yli 300 ammattilaisesta.  Kun olet ostamassa tai myymässä kiinteistöä Aurinkorannikolla, meidän erikoistunut tiimimme neuvoo ja opastaa Sinua koko prosessin ajan. Teemme kaikki ‘due diligence’-tarkastukset ja muut tarvittavat selvitykset varmistaen siten kaupan toteuttamisen mahdollisimman sujuvasti.

Lisätietoja: https://www.martinezechevarria.com/

Santala Design

Sisustussuunnitelmat ja toteutukset Avaimet käteen -periaatteella ammattitaidolla ja intohimolla. Teemme yhteistyötä luotettavien kumppaneiden kanssa niin asunnon hankinnan kuin remontoinninkin saralla.

Ota yhteyttä ja sovitaan tapaaminen, jonka pohjalta teemme sinulle tarjouksen.

Lisätietoja: 
Sisustussuunnittelija Jaana Santala
puh. 634330188
[email protected]

Costaklinikka

Mikäli tarvitset suomalaista lääkäriä, sairaanhoitajaa tai laboratoriopalveluita
Fuengirolassa, tervetuloa Costaklinikalle.

Costaklinikka on suomalainen lääkärikeskus Fuengirolan Los Bolichesissa, joka palvelee yksityis- ja matkavakuutuspotilaita terveyteen liittyvissä asioissa suomen kielellä.

Lisätietoja: 
https://www.costaklinikka.com/

Strand Properties

Strand Properties on suomalaisomisteinen kiinteistönvälitysyritys, joka toimii Espanjassa. Tarjoamme ensiluokkaista palvelua asunnon
ostajille, myyjille sekä rakennuttajille. Kokeneilla
kiinteistönvälittäjillämme on vahva aluetuntemus ja palvelemme asiakkaitamme lähes 20 eri kielellä.

Kauttamme löydät kaikki myynnissä olevat huoneistot, kiinteistöt ja muut kohteet Aurinkorannikolta, Malagasta sekä Mallorcalta. Asuntojen ostaminen ja myyminen on helppoa ja vaivatonta Strandin ammattitaitoisen ja kokeneen tiimin kanssa. Jos haaveenasi on asunto Espanjasta tai haluat myydä omistamasi asunnon, olemme täällä sinua varten.

Lisätietoja:
https://strandproperties.com/

Prevento

Prevento on suomalainen toimija, joka tarjoaa remontti- ja kiinteistöpalveluita Espanjan Aurinkorannikolla. Toiminta-alueemme on Torremolinoksesta Esteponaan saakka. Kauttamme hoituu:

 • Remontit
 • Sähkö- ja putkityöt
 • Huoltomieskäynnit
 • Loma asunnon kuukausitarkistukset
 • Avainpalvelu
 • Mies & pakettiauto
 • Puutarhanhoito

GLOW Beauty

Glow Beauty on  suomalaisomisteinen parturi-kampaamo ja kauneushoitola Aurinkorannikolla.
Tarjoamme ainoana laajan valikoiman esteettisiä hoitoja laillistetun hoitajan luotettavissa käsissä, suomen kielellä.

Panostamme asiakaspalveluun ja työn tekniseen laatuun sekä työskentelemme vain parhailla tuotteilla. Liikkeemme ovat kauniita, tilavia ja hyvillä paikoilla jonne on helppo tulla.

Henkilökuntamme koostuu koulutetuista alan ammattilaisista ja seuraamme trendejä joten saat uusimmat hoidot ja tuotteet ensimmäisenä GLOW Beautysta.

Lisätietoja:
https://www.glowbeauty.es/

Sunloma
kiinteistönvälitys

Tarjoamme asiakkaillemme vahvaa naisenergiaa, ammatti-, ja kielitaitoista osaamista sekä turvallisia osto- ja myyntikokemuksia. Erotumme eduksemme asiakaslähtöisen asiakaspalvelun, tehokkaan toiminnan ja vahvan visuaalisen markkinoinnin osaajina.  

Kauttamme saat kaiken tarvitsemasi avaimet käteen -periaatteella, olipa kyse remonteista, sisustamisesta tai hankkimasi kiinteistön vuokrauksesta.

Myyjänä saat meiltä premium-laatuisen myynnin, laajan markkinoinnin ja ammattitaitoisen palvelun lisäksi myös kaikki yhteismyynnin hyödyt samassa paketissa ja ostajana me etsimme tarkasti ja tehokkaasti juuri teidän tarpeisiinne sopivan kodin!

Lisätietoja:
https://sunloma.es/

Raiski Consulting

Raiski Consulting on koko Malagan provinssin alueella toimiva laki- ja asiointitoimisto, joka on palvellut suomalaisia asiakkaita jo runsaan 13 vuoden ajan mitä erilaisimmissa Espanjaan muuttamiseen ja täällä asumiseen liittyvissä asioissa. Käänny puoleemme erityisesti asuntokaupoissa, perintö- ja testamenttiasioissa, verotuskysymyksissä sekä yritysten perustamiseen liittyvissä asioissa.

OTK, varatuomari Marjo Raiskilla, suomalaisena juristina ja Espanjassa yli 17 vuotta
asuneena, on erityisenä vahvuutena sekä Espanjan että Suomen lain tuntemus, joita molempia monessa asiassa tarvitaan. 

Lisätietoja:
https://raiskiconsulting.com/

Frame Properties

Innovatiivinen kiinteistövälitystoimisto, joka tarjoaa henkilökohtaista palvelua koko Costa del Solin alueella. Vastaamme asiakkaiden tarpeisiin loma-asuntojen ja vakituisten kotien osalta sekä
myynnissä että ostossa. Kokeneet välittäjämme tarjoavat syvällisen tietämyksen Espanjan kiinteistömarkkinoista.

Haluamme todella ymmärtää asiakkaidemme tarpeita ja vastata niihin. Tavoitteenamme on ylittää kaikki asiakkaidemme odotukset. Tarvitsette vain yhden välitystoimiston, ja voitte luottaa meihin kaikissa kiinteistöasioissa omalla kielellänne.

Laadukas asiakaskokemus koko osto- tai myyntiprosessin aikana.

Lisätietoja: 
https://frameproperties.es/

Sauna Mijas

Tarjoamme räätälöityjä retkiä ja risteilyjä juuri sinun
tarpeisiisi.

 • Suomalainen hirsisauna Mijaksen kukkuloilla. Yksityiset saunavuorot ja tapahtumat tarjoiluineen.
 • Yleinen lenkkisaunavuoro torstaisin klo 18-20 ja sunnuntaisin klo 15-17.


Lisätietoja: 

https://www.hirsisaunamijas.fi/

Lakitoimisto Costa Juridica

Costa Juridica on erikoistunut suomalaisten asiakkaiden auttamiseen Espanjan lakiasioissa. Palvelumme kattavat muun muassa verotukseen, asuntokauppoihin sekä perhe- ja perintöoikeuteen
liittyvät kysymykset.

Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä ja Málagassa.

Lisätietoja: 
https://costajuridica.fi/

Huugo 247

Huugo on Aurinkorannikon aktiivisin kiinteistönvälitystoimisto. Lupaamme vastata kaikkiin meille tulleisiin kysymyksiin vuorokauden sisällä arkena ja pyhänä. Samalla intensiteetillä palvelemme sinua ostoprosessin kaikissa vaiheissa. Kauttamme saat kaikki liitännäiset palvelut, lakimiehestä, sisustussuunnittelijaan.

Lisätietoja:
https://huugo247.com/

AJ Forsman Abogados S.L.

Olemme asianajajista ja ekonomisteista koostuva nuorekas, kansainvälinen ja monikielinen asianajotoimisto
Fuengirolassa, joka on erikoistunut kiinteistöoikeuteen.

Palvelemme asiakkaitamme asiantuntevasti ja ammattitaidolla usealla eri kielellä.

Lisätietoja:
https://ajforsmanabogados.com/

Salon Enigma España

Salon Enigma on luonnonkiharaan sekä suoriin hiuksiin erikoistunut kampaamo Arroyo de la miel:issa Espanjassa sekä Helsingin keskustassa.

Tarjoamme kaikki Hiuspalvelut sekä myös leikkuut miehille ja lapsille. Hoitolamme tarjoaa käsi-, jalka- ja kasvohoidot, kestolakkaukset, kulmien ja ripsien värjäykset sekä kulmien laminoinnin. 

Käyttämämme tuotteet ovat kaikki silikonittomia, sulfaatittomia ja alkoholittomia ja tuomme maahan paljon laadukkaita brändejä joita saa
myös verkkokaupastamme Curly Girls Shopista.

Lisätietoja:
https://www.salonenigma.fi/

Seguria S.L.

SEGURIA S.L. on v. 2004 perustettu suomalainen vakuutusagentuuri Espanjassa.

Meiltä saat erittäin kilpailukykyiset ja kattavat
vakuutukset luotettavasti ja asiantuntevasti. Lisäksi ystävällinen palvelu myös silloin kun jotain sattuu. Tee tarjouspyyntö suomeksi nettisivuillamme.

Lisätietoja:
https://seguria.es/

Fysioona

Kamppailetko kivun, leikkauksesta toipumisen, liikkumisen tai treenaamisen haasteiden kanssa? Minä olen Suomessa kouluttautunut fysioterapeutti ja täällä Aurinkorannikolla auttamassa ja palvelemassa sinua. Toimipisteeni sijaitsee Clinica Sandalfin tiloissa Benalmadenassa hyvien kulkuyhteyksien äärellä.

Palveluihin kuuluu:

 • Fysioterapia
 • Hieronta
 • Kinesioteippaus
 • Shockwave paineaaltohoito
 • Therabody kompressiolahkeet
 • Kuntosaliohjaus
 • Palvelut yrityksille
 • Verkkovalmennukset TULOSSA


Lisätietoja:

https://www.fysioona.com/

Clinica SANDALF

Clinica SANDALF on kansainvälinen ortopedian lääkärikeskus, joka on edistänyt Aurinkorannikolla ihmisten terveyttä jo 23 vuotta. Clinica SANDALF tarjoaa terveydenhuollon palveluita matkavakuutus- ja
yksityisasiakkaille myös suomenkielellä. 

Palveluihin kuuluvat muun muassa:

 • Ortopedian ja traumatologian erikoislääkärin vastaanotto
 • Kirurgiset toimenpiteet ja leikkaukset
 • Laboratoriopalvelut
 • Influenssarokotukset
 • Suomalaisen fysioterapeutin vastaanotto (myös hieronta)
 • Osteopaatin ja kiropraktikon vastaanotto
 • Röntgen- ja ultraäänitutkimukset sekä luuntiheysmittaus


Lisätietoja:
https://clinicasandalf.com/

Aurinkorannikon suomalainen ev.lut. seurakunta.

Seurakunta haluaa olla suomalaisten hengellinen koti ja kohtaamispaikka, joka tarjoaa kirkollisia toimituksia, hengellistä, sosiaalista ja
kulttuurista toimintaa sekä osallistumismahdollisuuden matalalla kynnyksellä kaikenikäisille suomalaisille.

Seurakunnan toimipisteissä
toimii kahvila- ja kirjasto. Aurinkorannikon seurakunta tekee yhteistyötä useiden eri toimijoiden kanssa. Seurakunta järjestää myös paljon erilaista toimintaa ja tapahtumia Aurinkorannikolla.

Lisätietoja:
https://www.aurinkorannikonseurakunta.fi/

Avain terveyteen

Neurofix terapia on tutkitusti tehokas ja turvallinen hoitomuoto yli 20 vuoden ja 6000 asiakkaan kokemuksella! Neurofix on n. 90 min kestävä manuaalinen hoito kroonisiin kipuihin ja eriasteisiin kehon toimintahäiriöihin. Hoidamme ääreishermoston aktivoinnin kautta esim fibromyalgian, polyneuropatian ja unettomuuden aiheuttamia oireita.

Hoidamme myös krooniset niska/hartia vaivat, keski- ja yläselkä vaivat, alaselkävaivat, käsien ja jalkojen kipu ja toimintahäiriöt. Onko kävely vaikeaa, kädet kömpelöt tai tasapaino hukassa? Eikö golf kulje tai padel suju entiseen malliin? Kolottaako, jomottaako, vai kärsitkö jatkuvasta hermosärystä? Meiltä saat avun selittämättömiin ja moniulotteisiin ongelmiin. Kun muut vaihtoehdot käyvät vähiin on aika ottaa Neurofix kehiin!

Lisätietoja:
https://avainterveyteen.fi/

Monipalvelu Costa Del Sol

Olemme omistautuneet tarjoamaan kattavia palveluja koko costa del solille, jonka muodostaa suuri joukko ammattilaisia, joilla on yli 15 vuoden kokemus eri aloilta. 

Lisätietoja:
https://monipalvelucostadelsol.com

Vithas Xanit

Kansainvälinen sairaala.

Lisätietoja:
https://vithas.es/

Aluekartta

Messut järjestetään 4.11.2023 Fuengirolassa Las Palmeras hotellin Espana -salissa. Messut ovat avoinna klo. 10-17. Messuille on 5 euron sisäänpääsymaksu. Messujen seuraaminen etäyhteydellä on ilmaista. 

Osallistu Suomesta

Tapahtumaan voi osallistua myös netin välityksellä esimerkiksi Suomesta. Kaikki esiintymislavalla pidettävät puhenvuorot striimataan ja niitä voi katsoa suorana tai jälkikäteen. Esityksien välissä lähetetään näytteilleasettajien haastatteluja ja tunnelmia messuilta.